2020 YILININ EN İYİ FİLO KAMYONU: “DAF XF “

0
2205

DAF XF, art arda ikinci kez prestijli Motor Transport Ödülleri’nde Yılın Filo Kamyonu ödülünü kazandı. XF serisinin beş yılda üçüncü kez kazandığı bu unvan, Motor Transport Ödülleri’nin verilmeye başlandığı 1986’dan bu yana DAF’ın 19. kez kazandığı Yılın En İyi Filo Kamyonu ödülünü temsil eder.

Etkili filo operatörlerinden oluşan Yılın Filo Kamyonu hakem heyetince kabul edilen bu tanınırlık, genelde Birleşik Krallık’ın taşımacılık sektöründeki en önemli unvanlarından biri olarak kabul edilir. DAF XF’nin, “paranızın karşılığını mükemmel şekilde sunma, en iyi yedekleme ve sürücüler için çok cazip olma” özelliklerinden övgüyle bahsedildi. Ayrıca mükemmel yakıt performansı, iyi parça bulunabilirliği ve düşük bakım maliyetlerine değinildi.

Pazar lideri çalışma süresi

Bu ödül, pazar lideri yakıt ekonomisi ve çalışma süresi ile XF’nin birçok önde gelen filo operatörünün tercih ettiği uzun ve ağır yük taşımacılığı kamyonu olduğuna dair daha fazla kanıt sunuyor. Sürücüler; sınıfının en iyisi yatağı, mükemmel sürücü konumu
ve benzersiz iç alanı dahil olmak üzere kabinin eşsiz konforunu övüyor.

“XF tüm beklentileri karşılar”

DAF Trucks Pazarlama ve Satış Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Richard Zink, “Bu unvan zaten bildiğimiz bir konuyu vurguluyor: XF, piyasadaki en iyi uzun veya ağır taşımacılık kamyonunu arayan taşımacılık operatörleri için en iyi yanıttır” dedi. “Öncü ürünümüz, kamyon sektörünün en büyük ve en iyi bayi ağı ve satış sonrası hizmet programı tarafından desteklenen güvenilirlik, verimlilik ve sürücüler için cazip olma gibi özellikleriyle her bir işletmenin tüm beklentilerini karşılar.”

2019 yılında olduğu gibi DAF XF, MT Awards kapsamında “Yılın En İyi Filo Kamyonu” ödülünü aldı.

DAF Trucks N.V. dünyanın en büyük ağır hizmet kamyonu üreticilerinden biri olan Amerikan PACCAR Inc. şirketinin alt kuruluşudur ve lider hafif, orta ve ağır hizmet tipi kamyon üreticisidir. DAF her taşıma uygulamasına yönelik doğru aracı sunmak için kapsamlı bir çekici ünitesi ve mesleki kamyon serisine sahiptir. Ayrıca DAF lider bir hizmet sağlayıcısıdır: MultiSupport onarım ve bakım sözleşmeleri, PACCAR Financial’ın sunduğu finansal hizmetler ve PACCAR Parts’ın sunduğu birinci sınıf parça teslim hizmeti bunlara dahildir. Bunun yanı sıra DAF, dünya çapında otobüs ve şehirler arası otobüsler için dingil ve motor gibi bileşenleri geliştirir ve üretir. DAF Trucks N.V. Hollanda Eindhoven’da, Belçika Westerlo’da, Birleşik Krallık Leyland’da ve Brezilya Ponta Grossa’da üretim tesislerine sahiptir ve Avrupa’da ve daha ötesinde 1100 bayisi ve servis noktası bulunmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz